top of page
_EAA9009kl.jpg

Voel jij je aangetrokken tot paarden, en ben je op zoek naar diepgang, innerlijke rust en verbinding, dan is dit de reis voor jou! Weg van je drukke leven, kun je met de hulp van de paarden, reflecteren en verbinding maken met je hart en je kwaliteiten.

Ook als je geen ervaren ruiter bent, kun je mee met deze trektocht. Het gaat niet om snelheid maar juist om iedere stap echt aanwezig te zijn. De paarden waarmee we op reis gaan worden gekozen op basis van jouw rijervaring en zijn vriendelijk van aard. Al na een paar paardrijlessen kan je mee met deze tocht. Ervaren ruiters krijgen de mogelijkheid om soms ook te galopperen.

 

De meditaties zijn laagdrempelig. Laten we iedere dag met een "beginners mind" beginnen en ons openstellen voor wat zich aandient. Soms is het fijn om onderweg met elkaar te praten, maar het is zeker zo waardevol om een tijdje niets te zeggen.

We leggen delen van de route in stilte af, om zo alles bewuster te ervaren en meer te kunnen genieten van de omgeving.

 

We gaan met een kleine groep van maximaal zes deelnemers op reis.

 

Paardencoaching

Paarden voelen je feilloos aan en spiegelen je zonder te oordelen. Hierdoor voel je je vrij om te onderzoeken wat er werkelijk voor je speelt. Ze laten zien wat ze voelen bij jouw gedrag, houding en intentie en brengen je dichter bij wie je bent. Deze pure, directe manier van feedback geven, maakt dat we deze makkelijker accepteren.

 

Je kunt in korte tijd veel van ze leren over hoe je overkomt en de invloed die je hebt op anderen. Paarden voelen haarfijn aan wat oprecht is. Ze helpen je bij het herkennen en veranderen van patronen, het ontwikkelen van authenticiteit, innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

Ze laten je zien hoe het met de afstemming tussen ons denken, voelen en handelen gesteld is.

 

De paarden zijn het jaar rond in liefdevolle handen. Hun welzijn staat voorop!

The  Ride  of  your  Life

bottom of page