Sascha Schalkwijk

De begeleider van de reis.

Ik ben Sascha, en neem je mee op deze mooie reis. Na ruim 10 jaar coachen met paarden vanaf de grond, vind ik het geweldig om deze ervaring te kunnen aanvullen met rijden, reizen en meditatie.

 

Ik blijf gefascineerd door de spiegelende kracht van paarden, ze helpen me steeds in ontwikkeling te blijven. Mijn brede ervaring met paarden, coachen en mijn achtergrond in psychologie en management (Masters degree), geven me een sterke basis om mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling te begeleiden. Ik doe dit met veel liefde en plezier! Door samen met de paarden een veilige ruimte te creëren en het stellen van uitdagende vragen, help ik je jouw eigen vragen te beantwoorden. Je stapt hierdoor makkelijker uit je comfort zone.

Ik heb zelf diep ervaren hoe meditatie en het maken van een reis te paard door de bergen, ruimte maakt voor zelfreflectie en nieuwe mogelijkheden.

Ik ben gecertificeerd EAGALA paarden coach (Equine Assisted Growth and Learning Association) en met het oog op dieren welzijn heb ik me verder ontwikkeld als gecertificeerd EAPD coach (Equine Assisted Personal Development), en “Chris Irwin” paarden trainer.

The  Ride  of  your  Life